Mennyit fogyaszt egy Audi A4 1.8 T?
Figyelt kérdés
Országúton egyenletes sebességnél, városban átlagos(nem taposott, viszont nem is extraligtos gázhasználat) használat mellett?
2012. nov. 10. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, orszaguton atlagos sebessegbel 8,5-9et fogyasztott. Varosban nem igazan hasznaltam hosszu tavon. Nekem nagyon bevballt karosszeria, motor szuper semmi bajom se volt vele. De az enyem 95os volt es elektronikusan ki volt gyengulve, klimatronik, kozpontizarral, lopasgatloval mindig bajom volt.
3/4 anonim válasza:
A város 10 inkább. Országút 90-el 7 is akár, de normálisan menve 8.
4/4 anonim válasza:
nekem a6-om van ugyan ezzel a motorral, sikerült már 8at is etetni vele, de akkor finoman mentem vele. pályán 170 körüli tempóval 10 liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!