Veletek is ordított az oktató mikor tanulóvezetők voltatok? Forgalomban
nincs joga ordítani, ez egy idegbeteg, nem így kell stresszhez szoktatni
a barátnős dolog meg szerintem hazugság
az oktatóm maga ajánlotta, hogy hozzam el egyszer a párom, hogy megnézze, hogyan fejlődöm
Mindenképpen válassz másik oktatót.
Én is egy taplót fogtam ki, csak én nem nagyon ugrálhattam mert a katonaság fizette az egészet. Hihetetlen bunkó volt, kiabált mindenkivel es mi nem 15-20 perceket vártunk rá hanem órákat amikor a tescos magybevásárlásait intézte. Természetesen az órákat is elcsalta, aztán felajánlotta hogy vehetünk tőle plusz órát.
Mai fejjel már biztos nem hagynám annyiba a dolgot.
Nyugodtan nyisd ki a szádat hiszen te fizetsz es ez ugyan olyan szolgáltatás mint akár egy wellness szállodai. Te pengetsz, akkor elvárhatod hogy azt kapd amit szeretnél.
"Veletek is ordított az oktató??"
Igen.
Azt ordította, hogy menjek már le a járdáról!!
:)
Páromé orditott egy nebuló társával, (mert ketten mentek vezetni, így volt ott a párom is). De a srác nagyon kihúzta a gyufát, mert vagy ötvenszer elmondta, h így ne csinálja, normálisan meg minden, de ötvenegyre kiakadt és leuvoltotte a gyerek fejét. Amúgy nagyon jofej hapi, mert jó oktató elsőre átvette a párom mindenből.
Én simán visszauvoltenek, sőt kiszállnak a kocsiból a legnagyobb forgalom kellős közepén és otthagynam. Azt akkor gyakorolhatja a stresszes vezetést.
Hát én tuti megmondanám neki, hogy fogja be, mert elhúzok, és nem kap pénzt... Vagyis, ha ennyire zavarna, hogy üvöltözik.
Nekem a legidegesebb oktatóm, az kismotorjogsinál volt, de ott se ordított, csak mondja, hogy 'Húzzad te fafejű, toljadneki!' Meg ilyeneket. (ketten mentünk, de csak 20-al mertünk, mert bringa után mentünk az oktatómotorra, szóval para volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!