Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia vagy kawasaki melyik...

Aprilia vagy kawasaki melyik jobb márka?

Figyelt kérdés

havernak van kawasakija én meg apriliát veszek és folyamatosan szarozza hogy huhh az kawasakija tönkreverné az apriliát.

ha ugyanez lenne fordítva,akkor az aprilia verné a kawasakit de mindegy szoval melyik jobb?

vagy ugye hogy nem szar az aprilia

2012. nov. 9. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj ezen az elven akkor én meg azt mondom az olasz motorok szarok, a Japán vasak jók...

Nyílván mindkét oldalon vannak (Kawa-Aprilia) jobb-rosszabb modellek... Szóval ennyiből nem tud rá senki se válaszolni. Esetleg, ha megmondanád a tipusokat megmondjuk melyik miben jobb. (Mert ugye ugyanabban a kategóriában nem lehet egy csúcs vas, ha pl jobban megy, akkor biztos valamiben rosszabb... Ha jobb a fékje, akkor nem olyan a rugózása... Szóval érted, ütik egymást sokszor a tulajdonságok.)

2012. nov. 9. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem igen :D

Hát nem a motort szarozza le hanem az apriliát...

De csak azért szarozza mert nekem az van neki meg kawa

Amugy Aprilia rx 50 meg egy kx 85 összese lehet hasonlittani a 2 őt.

hát persze hogy jobb a kx 30le vel...

2012. nov. 9. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

egy aprilia rx egy enduro motor nem cross :) mint a kx 85 !

De hidd el nem rossz gép az rx 50 es neked !

Nem üzemórás gép meg fele annyit eszik !

nem kell dugattyút cserélni az rx-be míg a kx be 40 üzemóránként :)

2012. nov. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!