Szerintetek első autónak megfelel?
Szeretném az első autómat megvásárolni és szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi járművel kapcsolatban.
Esetleg, ha van valaki aki nagyon ért az autókhoz vagy szakember és a képek és az adatok alapján tudni mondani valami hasznosat azt nagyon megköszönném :)
Ilyen árkategóriában már találsz (rácsos) Passátot 1.9Tdi-be azok nagyon jó és megbízható autók!
Ez a Toyota sem rossz mert a motorja megölhetetlen de, ha valami elromlik benn akkor az nem lesz túl olcsó!
Várjál,mert ebben már bennevan a kereskedő haszna is! XD
Lebeszélnélek róla,ilyen olcsó öreg dízellel nem kísérleteznék.
Tény,hogy szépen kivan waxolva,de nagyon lutri.
Ha japán, akkor sokkal inkább ezek között keresnék. Erős megbízható autó és nem sok különbség van ezek között és az áltlad linkelt között kinézetre.
Francba, már nem jelenik meg nekem a link:( De úgy látom nem aratott osztatlan sikert a gép... Én ezen az oldalon nézelődtem, mert mindenki összevissza osztotta az észt, hogy milyet vegyek és már kezdtem unni.Ha gondolod próbáld ki, hátha.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Tulajdonképpen nem is én voltam a vásárló hanem egy közelebbi ismerősöm, csak E/1 be raktam ki a kérdést mert így egyszerűbbnek gondoltam :) és igen meg lett vásárolva az autó. Bár én sem ajánlottam neki. De hát ő tudja mivel jár.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a sok segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!