Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy kocsi kerekének megadot...

Ha egy kocsi kerekének megadott ET-száma 52, más ET-számmal rendelkező kerék is felszerelhető rá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
ha ugyanolyan akerékpánt szélessége, akkor nem (+-2 eltérés megengedett), amúgy meg a kerékpánt szélességétől függ
2012. nov. 4. 18:18
 2/9 pagan ***** válasza:
0%
persze hogy fel,ha ötvenkettőnél minél kisebbet veszel annál jobban kjön kifelé a kerék a kasztniból hogy érthetően fogalmazzak,nekem rt38 van,az kb szintben van a kasztnival,szerintem így szép,de az sem baj ha picit kilóg,pl egy et15 az már durva:)
2012. nov. 4. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
2.ra ne hallgass, mert hülye. Tényleg az6t jelenti az ET-szám, amit írt, csak éppen rohadtul nem mindegy, hogy az erő hatásvonala hol halad át, mert ha nem ott, ahol kell, akkor rövid távon kinyírja a futóművet.
2012. nov. 4. 18:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mindenképp maradnom kéne az 52.nél?:)
2012. nov. 4. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondtam már, hogy a kerékpánt szélességétől függ.
2012. nov. 4. 20:05
 6/9 pagan ***** válasza:
hülye az anyukád:)kicsit nézz körül és rájössz mekkora barom vagy...
2012. nov. 4. 22:25
 7/9 pagan ***** válasza:
nyilván nem tesz jót az autónak ha porig ültetik,és esetleg terhelik ezzel a futóművet,DE A KÉRDÉS AZ VOLT HOGY RÁ MEGY E VAGY NEM?ÉS A VÁLASZ IGEN!
2012. nov. 4. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó, akkor felszerelhet, aztám majd cserélhetsz 2000 km-enként kerékcsapágyat.
2012. nov. 4. 22:33
 9/9 pagan ***** válasza:
én csak a kérdésre válaszoltam,az nem volt kérdés mi árt mi nem,egyébként én jártam több évet et 25 el is,és soha nem volt semmi baja a csapágyaknak,és a futómű teljesen ép,nem vagyok szakértő,de nálam sokfajta felni megfordult és mind fel tudtam rakni,isten az atyám nem tudom milyen kerékpánt méretről van szó,ebbe nem akarok bele menni
2012. nov. 4. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!