Ha egy kocsi kerekének megadott ET-száma 52, más ET-számmal rendelkező kerék is felszerelhető rá?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 18:08
1/9 anonim válasza:
ha ugyanolyan akerékpánt szélessége, akkor nem (+-2 eltérés megengedett), amúgy meg a kerékpánt szélességétől függ
2/9 pagan válasza:
persze hogy fel,ha ötvenkettőnél minél kisebbet veszel annál jobban kjön kifelé a kerék a kasztniból hogy érthetően fogalmazzak,nekem rt38 van,az kb szintben van a kasztnival,szerintem így szép,de az sem baj ha picit kilóg,pl egy et15 az már durva:)
3/9 anonim válasza:
2.ra ne hallgass, mert hülye. Tényleg az6t jelenti az ET-szám, amit írt, csak éppen rohadtul nem mindegy, hogy az erő hatásvonala hol halad át, mert ha nem ott, ahol kell, akkor rövid távon kinyírja a futóművet.
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mindenképp maradnom kéne az 52.nél?:)
2012. nov. 4. 19:44
5/9 anonim válasza:
Mondtam már, hogy a kerékpánt szélességétől függ.
6/9 pagan válasza:
hülye az anyukád:)kicsit nézz körül és rájössz mekkora barom vagy...
7/9 pagan válasza:
nyilván nem tesz jót az autónak ha porig ültetik,és esetleg terhelik ezzel a futóművet,DE A KÉRDÉS AZ VOLT HOGY RÁ MEGY E VAGY NEM?ÉS A VÁLASZ IGEN!
8/9 anonim válasza:
Jó, akkor felszerelhet, aztám majd cserélhetsz 2000 km-enként kerékcsapágyat.
9/9 pagan válasza:
én csak a kérdésre válaszoltam,az nem volt kérdés mi árt mi nem,egyébként én jártam több évet et 25 el is,és soha nem volt semmi baja a csapágyaknak,és a futómű teljesen ép,nem vagyok szakértő,de nálam sokfajta felni megfordult és mind fel tudtam rakni,isten az atyám nem tudom milyen kerékpánt méretről van szó,ebbe nem akarok bele menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!