Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire figyeljek majd nagyon...

Mire figyeljek majd nagyon egy kistehergépkocsi első vezetése során?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy hétfőn nekem kell majd vezetnem egy transportert.. Eléggé be vagyok tojva, hisz 2 hónapja van jogsim, és eddig még csak személygépkocsit vezettem.. Egy transporter teljesen más lesz, sokkal nagyobb, nagyon félek :S

2012. nov. 3. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne tipord neki amíg meg nem szokod. Nem ördöngősség. Ha az lenne, akkor nem vezethetnéd.
2012. nov. 3. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Arra figyelj hogy ne kapj le az útról. Bár a transporter még nem olyan nagy. Meg elég személyautós az egész.
2012. nov. 3. 21:20
 3/6 anonim válasza:
100%
nyugi.szerintem könnyebb vezetni egy kistehert mint egy személyautót,azért mert jóval magasabbról látod az utat mint egy személyautóból,sokkal hamarabb meglátsz majd bármit az úton.Amíg meg nem szokod a transportert ne nyomd neki annyira,és nagyobb féktávolságot tarts.kissebb sebességgel kanyarodj,mint álltalában,mert az autó magassága miatt jobban kileng.ja és nagyobb fordulókörre kell számítanod,és ne menj bele olya helyzetekbe ahol még személyautóval ki tudsz menekülni,de ezzel már nembiiztos,hogy sikerül.Én suzukiból ültem át tranzitba . ..gondolhatod....nekem a szélességével volt gondom,de már megszoktam.szóval az elején csak lassan nyugodtan. üdv:)
2012. nov. 3. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. nov. 3. 22:19
 5/6 anonim válasza:
3. vagyok .na hogy megy a vezetés?
2012. nov. 10. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést:) Jobban ment mint gondoltam :D Furcsa volt először hogy ilyen magasan vagyok, de aránylag hamar hozzá lehetett szokni és most már jól megy :) Köszönöm a tanácsokat!
2012. nov. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!