Megéri 50ccm-es gyorsaságit venni?
nem éri meg gyorsaságit venni 50-ben, nagyon lassúak, egyszer hallottam hogy jött mögöttem egy bazi nagy hangú motor, azthittem legalább 120-130-al megy de kb csak 60-nal ment, de iszonyat hangos idegesítő hangja volt szóval...
ha váltóst akarsz akkor endurot javaslok PL derbi senda, aprila rx,sx rieju rr, yamaha dt
ez önmagában abszurdum egy mondaton belül hogy 50-es és gyorsasági :D:D
Te inkább kezdd el endurón, vagy durrants egy csoffadék simsont, aztán tanuld meg azon, aztán ráér komolyabb gépet venni.
Minek? Nem akarok rosszindulatú lenni, de menőzni akarsz vele? Mert másra igazából használhatatlan. Pörögnek, mivel 2T, van benne 5-6 gang, amiben az a kellemes, hogy mire ráengeded a kuplungot, már válthatsz is föl. Lomhák, hangosak, sokat esznek, és ami engem fölháborít: DRÁGÁK! Egy új Aprilia RS egy millió forint környékén van. Gusztustalanul brutális drága.
Ha váltani akarsz megtanulni, akkor vegyél egy Simsont, ami igaz nem a megbízhatóságáról híres, de legalább megtanulod a szerelési alapokat, és ha nem tetszik, ugyanúgy eladhatod, és olcsó. Nem a levegőbe beszélek, sok motorom volt már. Egy Aprilia SR 50 hibátlan választás, csak karbisat kell venni, és a Morini blokkosakat kerülni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!