Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri 50ccm-es gyorsaságit...

Adam574 kérdése:

Megéri 50ccm-es gyorsaságit venni?

Figyelt kérdés
Megéri 50-es gyorsaságit venni?aprilia rs50re,vagy derbi gpr 50-re gondoltam,vagy inkább egy sportrobogó(aprilia sr50,vagy aerox)érné meg jobban? Azért gondoltam gyorsaságira,mert mégis a váltásokban van az élvezet,de sokan mondták,hogy nem jók az 50-es váltós motorok. Szerintetek?

2012. nov. 2. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem éri meg gyorsaságit venni 50-ben, nagyon lassúak, egyszer hallottam hogy jött mögöttem egy bazi nagy hangú motor, azthittem legalább 120-130-al megy de kb csak 60-nal ment, de iszonyat hangos idegesítő hangja volt szóval...

ha váltóst akarsz akkor endurot javaslok PL derbi senda, aprila rx,sx rieju rr, yamaha dt

2012. nov. 2. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem éri meg.. sokszor látom ahogy gyorsítanak ilyen motorokkal, és a hang és a kép annyira nem illik össze hogy hihetetlen... Szerintem inkább sportrobogó vagy endurot vegyél
2012. nov. 2. 11:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Még az supermoto szóba jöhet,akkor marad az enduro(pl derbi senda) és a sportrobogó kérdése(pl:aprilia sr50)
2012. nov. 2. 11:55
 4/12 A kérdező kommentje:
sry,supermoto*
2012. nov. 2. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább robogót vennék. A váltás élménye 50-es motoron nem igazán jön ki. Váltogatsz össze-vissza és egyszer csak azon kapod magadat, hogy úr isten, el tudam érni az 50-et. Bár az endurok sem sokkal jobbak, csak más az alakjuk, de menetteljesítményre ugyan ezt mutatják. Inkább vegyél robogót, vagy endurót.
2012. nov. 2. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

ez önmagában abszurdum egy mondaton belül hogy 50-es és gyorsasági :D:D

Te inkább kezdd el endurón, vagy durrants egy csoffadék simsont, aztán tanuld meg azon, aztán ráér komolyabb gépet venni.

2012. nov. 2. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Inkább supermoto, vagy enduro... okokat már leírták előttem.
2012. nov. 2. 16:49
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Minek? Nem akarok rosszindulatú lenni, de menőzni akarsz vele? Mert másra igazából használhatatlan. Pörögnek, mivel 2T, van benne 5-6 gang, amiben az a kellemes, hogy mire ráengeded a kuplungot, már válthatsz is föl. Lomhák, hangosak, sokat esznek, és ami engem fölháborít: DRÁGÁK! Egy új Aprilia RS egy millió forint környékén van. Gusztustalanul brutális drága.

Ha váltani akarsz megtanulni, akkor vegyél egy Simsont, ami igaz nem a megbízhatóságáról híres, de legalább megtanulod a szerelési alapokat, és ha nem tetszik, ugyanúgy eladhatod, és olcsó. Nem a levegőbe beszélek, sok motorom volt már. Egy Aprilia SR 50 hibátlan választás, csak karbisat kell venni, és a Morini blokkosakat kerülni kell!

2012. nov. 2. 19:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. nov. 3. 18:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Már januárban vettem egy derbi gpr 50 belson replicát :)Tiszta újan,le volt szállítva 2000 euróra(kb 590 000 forint).Most,hogy már jobb idő volt pár nap,voltam kint,tettem rá 90km-t.Csak még nincs kiblokkolva és így még nem az igazi :D
2013. márc. 9. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!