Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 1.9TDI 1997-es quattro...

Audi A4 1.9TDI 1997-es quattro vagy elsőkerekes?

Figyelt kérdés
Szerintetek quattroba vagy elsőkerekesben a jobb? melyik ad inkább sportos vezetési élményt?

2012. nov. 1. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván a Quattro adja a sportosabb és jobb élményt. Viszont elég komoly hibaforrás is. 1.9TDI-ben biztos nem venném. Hamár felvállalom a Quattro hibalehetőségeit akkor már inkább 2.5TDI motorral venném.
2012. nov. 1. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
milyen hibalehetőségei vannak a Quattronak ?
2012. nov. 1. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első kicsit butaságot írt a motortípusokat illetően! 1.9es verhetetlen konstrukció a 2.5 adagóló, váltó és turbóhibái miatt nem nagyon vált be. A quatro abban is rosszabb mint a sima első kerekes mert ezek állandó meghajtásúak és így a fogyasztása is nagyobb. Igen sportosabbnak sportosabb de már ilyen korú autónál nem ajánlanám. Mert ilyenkor jönnek elő a difi problémák és a motor is gyengébb mint a élsóhajtásúnál. Mivel a quatro 15 éven keresztül négy kereket tekert de a másik meg csak kettőt!
2012. nov. 1. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

A 2,5-ös motor ne egy jó konstrukció. Az 1.9-es viszont örök élet + 1 nap.

Egyébként én nem vagyok nagy quattro hívő. Szóval egy sima első-kerekeset vennék. 1,9tdi motorral és klímával.

:)

2012. nov. 1. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
ne egy jó konstrukció = nem egy jó konstrukció
2012. nov. 1. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
quattro hajtással egyébként gyorsabb az autó? mert elölről húz hátulról tol. vagy csak télen könnyebb vele menni száraz úton meg ugyan olyan mint egy első kerekes?
2012. nov. 1. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Off:2.5-be amit a második írt igazad van,de csak a v6-osnál,a sor 5 elnyűhetetlen. A quattro nem gyorsabb,csak jobban leteszi az útra az erőt,jobban gyorsul,stabilabban hajt pld.emelkedős,latyakos úton.(én ilyen helyen laktam,elsőkerékkel sokszor láncoltam,összkerekesek meg mentek el mellettem)
2012. nov. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!