Hány éves korban szerezted meg "B" kategóriára a jogosítványodat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 15:52
1/20 anonim válasza:
23.de a fiaim már az iskolában szervezett módon 17!
2/20 anonim válasza:
17 évesen. De ha előről kezdhetném, két évvel (most) csinálnám inkább meg. Most érettebb vagyok, mint akkor. És nem arra gondolok, hogy két évig most száguldoztam, mert apucika kifizette a jogsit, csak tudom, hogy most könnyebben megcsinálnám az egészet, mint tettem két évvel korábban.
3/20 anonim válasza:
17 voltam. Szerintem a 11. vége ideális rá, mert nem kell nagyon tanulni nincs stressz, van egy szabad nyarad...
4/20 anonim válasza:
17 évesen, kicsit több mint 2 éve. :)
5/20 anonim válasza:
18 évesen, de azóta már a jogsim is jócskán nagykorú :)
7/20 anonim válasza:
Én még be sem töltöttem a 17-et, amikor elkezdtem KRESZ-re járni. Először utáltam az egészet, mert igazából apukám akarta és én nem annyira. Most viszont (19 évesen) már örülök, hogy akkor megcsináltam, mert legalább mostanra már profi sofőr vagyok. :D
8/20 anonim válasza:
21 évesen.
Azt hiszem 17 éves kortól már lehet..bár ezt hatalmas baromságnak tartom, mert érettség hiányában sok baj szokott lenni belőle.
9/20 anonim válasza:
még nem voltam 17 mikor letettem a kreszt, aztán félévkor meghúztak a suliban anyukám meg csak e´vvégén engedte hogy elkezdjek vezetni, így most már több mint 10 éve van jogsim, nekem még nem volt próbajogsim meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!