Keeway ksm 125-ről vélemények? Megérné venni vagy sok baj van vele?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 11:05
1/1 anonim válasza:
Nekem 1 éve van meg egy 125-ös KSM! Azért esett rá a választás, mert olcsó volt és 1500 km volt benne. Eddig még semmi gondom nem volt vele, bár érezni vezetés közben, hogy kínai. Nem valami erős gép, végsebessége 80 körül van, viszont földesúton és könnyű terepen is jól megállja a helyét. Magas fordulatszámon erősen rezonál, zörögnek a műanyag idomok, de mióta hátulra kisebb előre nagyobb lánckereket tettem már elmúlt ez a probléma (nem kell annyira kihúzatni). Szóval ennyi pénzért megérte nekem, csak arra figyelj, hogy ne egy leharcolt példányt vegyél. Törődéssel és kíméléssel sokáig jó útitárs lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!