Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross motorra kell-e jogsi?...

Cross motorra kell-e jogsi? Csak terepen használom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Cross motor nem alkalmas közúti közlekedésre. (pl lámpák,gumi) Tehát ha pl pályán használod akkor nem kell jogsi, de terepen se valószínű hogy igazoltatna a rendőr, de szerintem ott büntetne. De terepen még egy 80as 15 LE-s enduroval is simán el lehet menekülni, szóval nem gáz. 15f
2009. aug. 9. 23:57
 2/9 anonim válasza:
94%
cross motorra nem kell jogsi de ha pályán akarsz menni oda alkalmassági vagy vmi pályahasználati kell ha jol tudom
2009. aug. 10. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Sztem tedd le a jogsit mert feltételezem h nincs közel hozzátok a pálya és oda utánfutóval viszed majd a crosst? annyit nem ér az egész inkább tedd le a jogsit azt mehetsz forgalomban is nem büntetnek érte énis sokszor meek forgalomban
2009. aug. 10. 01:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A jogosítvány a közúti közlekedésre jogosít. Lezárt pálya, közigazgatási térképen nem szereplő út vagy csapás nem minősül közútnak. Ezeken tehát használhatod.
2009. aug. 10. 07:24
 5/9 A kérdező kommentje:
szeritm egy 50-es simo-is ott hagyja a zsarukat.HA quad-os-az se gáz a motor gyorsabb mint a quad.csak a motoros zsaru AZ MÁR GÁZOS PICIT szerintem nem kell rá jogsi.
2009. aug. 10. 10:56
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket
2009. aug. 10. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Simson nemhagy ott semit max ha átmész egy kis hidon ! Rendőrmotoros sem fog meg ha egy valamire való 125 enduroval vagy bert ugysem fog az 1000 cm3 as utcai motorral bemenni útánnad a kukoricásba .Hiába teszed le a jogsit cross motor nemvehet részt közüti forgalomban csak elvennék a jogsid.Terepre páyára nemkell jogsi semmi mindenki saját felelőségre megy.
2009. aug. 10. 15:08
 8/9 anonim válasza:
nem kell jogsi rá, mivel nem mehet semmiképpen közúton. Ha egy endurórol beszélünk amin ugye már van lámpa és érvényes forgalmit is tudsz rá szerezni akkor arra kell jogsi persze hogy mehess közúton. Egy valamire való endúro vagy cross mocit ugyse használnak közúton mivel a gumija aszfalton hamar kopik ill semmi élvezet nincs benne. (nemtudod dönteni meg hasonlók) én 3 éve endúrozok , crossozok jogsi nélkül
2009. aug. 31. 12:22
 9/9 anonim válasza:
Csá. És hogyha egy jawa vagy simson motort (olyan 50cm3) használok terepen? nem közlekednék vele úton. arra kell jogsi? hogyha csak pl erdőben használom?
2011. dec. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!