Mi a véleményetek az autómata váltós kocsikról? Meddig bírják azok a váltók?
Nem vennék automatát,de most az egyik rokon nagyon olcson oda adja nekem vagy is adná a kocsiját.Mert rá van szorúlva és én mivel nekem most pont erre futja,és felszereltségéhez képest nagyon olcson adja és semmi baja nincsen a kocsinak.Teljesen működőképes és nagyon jó felszereltség.
Vszint nagyon félek az automata váltotól?Van valakinek tapasztalata?Köszi!
Normál használatnál semmivel sem bírják rövidebb ideig, mint a hagyományosak.
Ha egyszer megszokod, nagyon fogod szeretni.
Az első vagyok.
Nekünk négy évig szolgált egy BMW318i(1800ccm)kupé automatás. Nagyon kényelmesen vezethető, megbízható volt.
Fogyasztása valóban kb.tíz százalékkal több mint a kéziváltósoké, de érdekes módon -állandóan, tehát városban-országúton egyformán fogyaszt. Valószínű a váltó miatt.
Feleségem megsiratta amikor eladtuk, annyira megkedvelte a kényelmes vezetési stílust. A nők egyébként sem szeretik nagyon a kupplungolást-kéziváltást.
Eladni is csak azért kellett, mert a kupé kétajtós és a család gyarapodott, kezdett kicsi lenni.
Nekem automata mercim van,124es az "utolsó merci" A váltó kibír ugyanannyit megbontás nélkül mint a motor,gyakori az 1millió fölötti futásteljesítmény ezeknél a tipusoknál,hiszen már öregek.gyári adat szerint városban kevesebbet eszik mint a kézi,hiszen jóval kisebb a fordulatszám eltérés aváltáskor,pályán viszont többen,met ez még csak 4sebességes,de az ötösökkel viszont sok baj van..
Én nagyon megszerettem,kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!