Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik a simómmal, ha...

Mi történik a simómmal, ha benzinszegény keverékkel járok? ->

Figyelt kérdés

Fehér a gyertyám ,a tű teljesen lent van

és nem tudok korrigálni már az úszóval sem!

Kellene neki egy kis nafta!

Mit csináljak?

2012. okt. 25. 18:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Próbálok "mindent" visszaalakítani,

hogy olyan legyen mint a gyári.

2012. okt. 30. 18:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer egy hozzáértő felújította... Egy másik Simsonból... (Én csak olyan motort veszek már, amihez nem nyúltak hozzá... Most nemrég egy 50-es Honda NSR-t vettem, Japcsiknál ez volt a Simson kategória. Bontatlan blokk 43.000 km-el, igaz csapágyas már a hangja, de forog 13.000-ig egyesbe.) Na, remélem, hogy nem fogsz vele sokat szopni. Egyébként veterán börzéken lehet jó dolgokat kifogni, amik gyáriak is.
2012. okt. 30. 19:52
 23/26 A kérdező kommentje:

Kösz majd körül nézek.

Képzeld amikor megvettem ezt a mocit,

fél év múlva szétszedtem a kiput.

és a könyök félig el volt kokszosodva!

Fél év alatt nem kokszosodik így be,ráadásul nem is hajtottam h. így ráégett volna!

Nem is nagyon lehetett már kitakarítani,úgyhogy sajna vennem kellett egy újat,de utána kétszer erősebb lett.

És én még aszt hittem h. így mennek a szimók! "SORRY"

Mindegy,mindig finomítok raja egy kicsit

és egyre jobb lesz! :)

2012. okt. 30. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha Arol-al járkáltál, akkor még csak-csak, de amúgy nem. Egyébként ha hajtod, attól nem kokszosodik:) Azaz, nem fogja megmakacsolni magát, ha néha kihajtod, persze ne gyilkold indig, de a benzinmotoroknak (főleg 2T-nek) azért nagy ritkán nem árt, ha meghajtják őket, és 'kitisztul' a rendszer. (Na jó a koksz nem ég ki, de ha nem vastag a réteg simán begyulladhat... De nem csak ott lehet piszok a hétköznapi használattól.)

Ja, és ha a Simson könyököt nem tudtad kitakarítani, képzeld el mit szoptam a Babetta könyökkel anno... kevesebb mint 3 centi átmérőjű a cső, és volt benne fél centi vastag koksz. (Persze a hülye ívei miatt kiégetni nem lehet...) Megoldás: Egy szar bowden végét szétnyitom mint drótkefe, befogom satuba a könyököt, a bowdent meg a fúróba... Rakd össze;)

Egyébként, ha bármi kérdésed van Simsonnal kapcsolatban írhatsz privátban is.

2012. okt. 30. 22:58
 25/26 A kérdező kommentje:

Ismerős jelenség,fateromnak is volt babszija mi is elsz.rakodtunk a takarításával.

Egyébként hasonló dolgokkal "amiket leírtál"

én is próbálkoztam.

De nem kínlódtam vele,inkább vettem újat.

(de azért a régit se dobtam el)

Jól van okés köszi szépen a segítséget,

ha valami gáz van majd privátba írok!

Csáó.

2012. okt. 31. 02:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Na a vége az lett,hogy sikerült belőni!

-Még egy kicsit bővítettem a főfuvin.

-A tűt középállásba raktam,

ekkor még fehér volt még a gyertya.

Aztán eggyel feljebb emeltem a tűt.

A gyertya is szép őzbarna lett!

(a benzinszint is jó)

Úgyhogy f.sza lett! :)))

Köszönöm a válaszokat.

SZEVASZTOK.

2012. nov. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!