Lada 1200S or Volkswagen Golf II (2tes)?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb választás első autónak?2012. okt. 25. 16:11
1/12 anonim válasza:
a golf jobb választás, a éadát vezetni is tudni kell, főleg télen.
4/12 anonim válasza:
Ha a 2 közö gondolkodnék, biztos a Ladá választanám. Imádom őket. Nagyon jó kocsi, csak sajnos soka fogyaszt. 9 lier körül van egy átlagos Lada átlagos fogyasztása, míg egy dízel Golf kijön 5-6 liter körül. A Ladánál a hásó kerék meghajtás nay élmény tud lenni, de élen meglepeést is okozhat, ha valaki nem tudja vezetni. A Golf sem lehet rossz auó, bár azzal nincs személyes tapasztalatom. Így igazán állást sem udok foglalni, de én bizos hogy Ladát vennék és veszek is tavasszal.
5/12 anonim válasza:
Első autónak akkor is egy Golf a jobb. Egy Lada, bármennyire is élményautó, rosszabb. Vegyük az akkori Magyarságot. Mindenki Golf1-ről álmodozott a Zsigulik, 120as Skodák idejében.
6/12 anonim válasza:
Ja igen. Azt nem vettem figyelembe, hogy első autó (bár gondolhatam volna). Akkor ényleg jobb válaszás a Golf. Gondolom könyebb vezeni, meg első kerék meghajású.
7/12 anonim válasza:
Lada.Ha azon tanulsz vezetni,bármit elvezetsz,ráadásul tűzön-vízen autó,lehet gyepálni-minden tiszteletem az övé,mert én is tudom,a földön nincs olyan autó,amely azt bírná,amit én művelek vele.Persze,otthon körül van ugrálva és pátyolgatva,az úton viszont kapja,amit kapnia kell...:P Ja!És ha vigyázol rá,az életben nem kell szerelni,viszont a víztől,sólétől védeni kell,mert benne még van anyag,magyarán találsz benne vasat is s ezért rozsdásodásra hajlamos.Megfelelő beállításnál pedig egy 07-es nem eszik többet 7 liternél,egy 1200eske 8-9 liternél.De hidd el,az élményért,s amit cserébe egy Ladától kapsz,megéri az a plusz egy-két liter :))
8/12 anonim válasza:
Igaz,hátsó kerékkel,könnyű seggel télen tudni kell autózni,vagy belejössz és élvezed az isteni feelinget,vagy marad a nyugati...Remélem,Ladás testvér"leszel te is! :)
9/12 anonim válasza:
Lilu <33 mi Ladások tartsunk össze :D
Nincs még se kcsim, se jogism, 15éves vagyok de minden álmom egy 06-os vas! :))
15/F
10/12 anonim válasza:
Nem baj,testvér,váljon valóra az álmod,majd lesz jogsid is,s reméljük,Ladád is!:)Két év múlva már jogsizhatsz,egy Ladát meg csak kerítünk :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!