Autót szeretnék vásárolni, milyen autókat ajánlanátok?
Sokmindentől függ pl:munkábajárós,utazásra, kombi vagy nem
MINDENKÉPP JAPÁNT autószerelő a Suzuki Swiftről:"Ha csak ilyenek lennének már rég éhenhaltam volna"
VÁROSBA:Suzuki SWift,SX4 Toyota yago,yeris Mazda 3
Nagyobb raktérrel: Mazda 6
A Nisszánok nagy hibálya hogy a kormány és a váltó olyan könnyen mozog hogy az ember nem érzi a kapcsolatot az autó és az út között.
(PDTDI Passátot szerintem az utolsó ellenségednek se ajánlgasd...)
ALFA 159, Mazda 6, Honda Civic 8gen. Nálam itt kezdődnek az autók. Ezeket tudod megvenni használtan 3,5 körül.
Ha mindenképp új autó kell akkor: Grande Punto, Bravo, valami kis Toyota jön ki ennyiből.
"PDTDI Passátot szerintem az utolsó ellenségednek se ajánlgasd..."
Látszik, hogy nem ismered a Passatokat, mert nem mondanál ilyen blődségeket:) Mazda, röhög a vakbelem
De sajnos túl jól ismerem!!! Meg a 800 ezres szervizszámlákat is!! A kérdező AUTÓT akar venni, nem sz@rkupacot, amivel havonta járhat a szervizbe.
Amúgy írta, hogy max 3 éveset keres! A PD TDI-t mióta nem gyártják? Lassan 5 éve...
Chevrolet Cruze-ról vélemények? :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!