Mit tesznek a kipufogóba hogy ilyen wrc hangja van egy gyári autónak?
jó odáig értem hogy lukat de múltkor láttam egy opel corsa-t és volt rajt egy sport dob , de mikor ment vele olyan hörgős hangja volt mint pl a dodge challanger-nek amikor megy!
Csak ennél az opelnél akkor volt olyan hangja amikor nyomta neki a gázt és ezt szeretném kideríteni hogy mi az istent csinált azzal a kis 1,3-as opel corsával hogy ilyen hangja lett neki!??
Olyan kipufogórendszert kell rá építeni, ami kevésbé tompítja a dobot. Ez megtörténhet a gyári hangtompító elemek kiszerelésével, illetve a lamellás (szikrafogó) dobok tömöttre cserélésével - természetesen csak műbizonylattal, a törvényes kereteken belül.
(utána érdemes figyelni, nem melegszik-e nagyon a kipufogócsonk és ha igen, akkor nagyobb előgyújtást kell állítani vagy át kell hangolni a keverékképző rendszert).
hátt az enyémen aztán nincs folytás :D
igaz hogy gyári de csak leömlő van középrész semmi dob meg katalizátor és egy hátsó dob azt ennyi.
csak azt nem tudom hogyan csinálják hogy olyan frankó hangjuk lesz a gyári autóknak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!