Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A nissan skyline r34-esböl...

Chypy kérdése:

A nissan skyline r34-esböl hol lehet kapni balkormányosat? Vagy valami netes oldal is jó (pl hasznalt auto)

Figyelt kérdés

2012. okt. 21. 12:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Végre egy segítőkész ember köszönöm szépen a kommentet !!!És nemtudod,hogy kb mennyibe kerülhet legyártani?
2012. okt. 21. 14:00
 12/15 anonim ***** válasza:
nincs balkormányos, de vannak olyan műhelyek, ahol átépítik neked balosra, ha jól tudom Mo-n is van ilyen, cirka 1 millió ft-ért megcsinálják ha azthiszem
2012. okt. 21. 15:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a választ! Bár mondjuk jobb kormányossal is el lehetne vezetni simán csak 1sávoson nehéz előzni!De amugy semmi!:)
2012. okt. 28. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Skyline lényegesen drágább mint az S2000.

Én a Nissan 200sx S14-et ajánlom. "olcsó", erős, japán.

2014. jan. 4. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként ha mindennapokban is használni akarod egy ilyen nissan coupe praktikusabb, de talán élményre az s2000 viszi a prímet itt, az elég kicsi, kompakt, gokartszerű, élénk gázreakciójú, különösen pörgős szívómotorral, ráadásul már egész olcsón kapni, persze ritkán kifogástalan állapotú darabokat... egy skyline coupe pl. szerintem tankszerűbb, viszonylag nehéz is, összkerékhajtással, néha összkerékkormányzással, gyárilag a legerősebb 280 ló, az meg már elég drága errefelé, illetve leginkább csak behozni tudsz ilyet, persze a sorhatnak a hangja az sztem még egy külön élmény...

Egyébként akármilyen autód lesz ne nagyon száguldozz vele, maximum elhagyatottabb útakon, mert lehet neked versenyzői vénád, meg tudhatsz jól vezetni, de az hogy minden helyzetben felelős döntést tudsz hozni kb csak 24-25 éves korban alakul ki, addig meg sok hülyeséget megcsinálhatsz az erős autóddal, mikor elkap a hév..

2014. jan. 6. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!