A nissan skyline r34-esböl hol lehet kapni balkormányosat? Vagy valami netes oldal is jó (pl hasznalt auto)
Skyline lényegesen drágább mint az S2000.
Én a Nissan 200sx S14-et ajánlom. "olcsó", erős, japán.
Egyébként ha mindennapokban is használni akarod egy ilyen nissan coupe praktikusabb, de talán élményre az s2000 viszi a prímet itt, az elég kicsi, kompakt, gokartszerű, élénk gázreakciójú, különösen pörgős szívómotorral, ráadásul már egész olcsón kapni, persze ritkán kifogástalan állapotú darabokat... egy skyline coupe pl. szerintem tankszerűbb, viszonylag nehéz is, összkerékhajtással, néha összkerékkormányzással, gyárilag a legerősebb 280 ló, az meg már elég drága errefelé, illetve leginkább csak behozni tudsz ilyet, persze a sorhatnak a hangja az sztem még egy külön élmény...
Egyébként akármilyen autód lesz ne nagyon száguldozz vele, maximum elhagyatottabb útakon, mert lehet neked versenyzői vénád, meg tudhatsz jól vezetni, de az hogy minden helyzetben felelős döntést tudsz hozni kb csak 24-25 éves korban alakul ki, addig meg sok hülyeséget megcsinálhatsz az erős autóddal, mikor elkap a hév..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!