Delta rmr 24 gyárilag az marokváltós? Mert nekem volt ilyen és ismerősőm most vett és neki láb váltos, és szerintem az nem eredeti
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 08:15
1/3 anonim válasza:
Hello en a neten talaltam bellole ilyet is meg olyat is szerintem 2 verzio keszulhetett!
2/3 szentesipeti válasza:
van mindkettő annyi külömbséggel hogy a marokváltos 3szebességes
3/3 Rasn79 válasza:
nekem is Deltám van, és elárulom, hogy a váltója 2, azaz kettő sebességes! a leggyakoribb váltóelhelyezés a marokváltó, amit még a régi Rigákból örökölt, a lábváltós csak néhány darab volt. az eredeti Riga blokk (motoron ülve) bal oldalon vezeti a kipuffogót. ezt azért írom, hogy ki tudd következtetni, hogy eredeti e a blokk. egy időben rengeteg Deltába építettek Simson motort váltóval, és annak pont a másik oldalon megy.
itt szinte mindent megtalálsz a Deltáról, jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!