Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autó hátul törött és...

Ha egy autó hátul törött és nincs benne motor, attól még át lehet íratni?

Figyelt kérdés
Eredetvizsga, forgalmi stb. Meg lehet csináltatni motor megléte és rossz műszaki állapot mellett?
2012. okt. 20. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Sőt, 15 napon belül kötelező átíratni ha megírtátok az adásvételit - utána ki tudod vonatni a forgalomból ideiglenesen amíg dolgozol rajta.

Ha nincs motor nem tudom mit szoktak csinálni, de működésképtelen járművet vagy olyat aminek nincs érvényes műszakija átírják.

2012. okt. 20. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom érvényes műszaki nélkül nem is írják át. Az eredet vizsgával meg az a baj, hogy nincs már mobil eredetiség vizsgálat, be kell vinni a kocsit a műhelybe, de ha meg van a motor és viszed magaddal akkor az elég.
2012. okt. 20. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha nincs meg a motor? Műszaki nélkül is át lehet íratni, én úgy tudom.
2012. okt. 20. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Át lehet íratni műszaki nélkül is, átíráskor kell kérni az ideiglenes kivonást. Motor nélkül viszont nemtudom csinálnak-e eredetvizsgát. Szerintem nem.
2012. okt. 20. 17:24
 5/5 Napkiraly ***** válasza:

lehet beírják,hogy természetes elhasználódás miatt nincs motor :DDDD

Mondom a megoldást cimbi:

1. szerzel olyan motort,aminek a származása igazolt

2. motorcsereként átíratod a forgalmiban

3. ezután betrélerezed a cuccot az eredetvizsgára

4. átíratod

Mivel ez az esetedben elég drága móka lesz, feltételezem nem érdemes azt a romot összegereblyézni, keress egy másikat

2012. okt. 20. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!