Ti kuplungot benyomva indítóztok mindig?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy ne kelljen az önindítónak a váltót is tekerni?2012. okt. 19. 16:23
2/9 anonim válasza:
Én így szoktam, igen, benyomott kumplunggal.. pedig mintha pont azt hallottam volna, hogy rosszat tesz.
3/9 anonim válasza:
A mi kocsink nem is indul el, ha nincs benyomva a kuplung, beépített érzékelője van.
4/9 anonim válasza:
A miénk se indul csak benyomott kuplunggal.
5/9 anonim válasza:
a miénk indul így is úgy is, én a biztonság miatt szoktam kuplungot benyomni, hogy nehogy meg ugorjon, ha sebességbe van......
6/9 anonim válasza:
Mindig.
Az oktató is így mutatta pedig az a kocsi mindig a szabály szerint lett leállítva, üresben, kézifék behúzva tehát biztos nem ugrott volna meg.
7/9 anonim válasza:
Én is így indítom mindig, valahogy ez rögzült bennem. Meg szüleim állandóan sebességbe hagyják a kocsikat, aztán biztosabb így ha valami miatt nem nézem meg a váltót.
8/9 anonim válasza:
Igen. Pl tavaly télen a jó kis -20 fokban be se indult másképp, mert olyan sűrű volt a váltóban az olaj.
9/9 anonim válasza:
Nekem automatám van:)
De volt kézi váltós is,mivel én 13év alatt álló helyzetben soha nem használtam kéziféket /oktatóm tanácsolta anno/ állandóan sebességben hagytam,ezért kinyomott kuplunggal indítóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!