Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány évesen szereztétek meg a...

Hány évesen szereztétek meg a jogsitokat?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok mikor jogsit szereztetek(autóra) ? :)

És első alkalommal sikerült vagy többször próbálkoztatok ?

Nemet- kort írjatok ! :)

2009. aug. 7. 15:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen, ez volt fél éve, azota rendszeresen vezetek:) ja és természetesen elsőre meglett
2009. aug. 7. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:

19 évesen:)

Kresz,rutin elsőre; ha forgalomban nem vagyok örök és nem előzök az alig látható zebrán az is meg lett volna,de így másodjára sikerült:)

21/L

2009. aug. 7. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:

31 voltam, minden elsőre sikerült.

33/nő

2009. aug. 7. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Tavaly szeptemberen lett meg. Minden elsőre. Nem dicsekvés gyanánt mondom, de nem vezettem le mind a 30órát mert az oktató szerint felesleges lett volna. 17/F
2009. aug. 7. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Most egy hónapja Minden elsőre alap órával.28\F Miskolc
2009. aug. 7. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez egy hosszú történet :D 17 fiú, 1 éve van meg folyamatosan vezetek ,rutinos családtagok szerint jól, :D meg előtte is vezettem,...nahugye suliidőben kezdtem kresz 10 perc alatt hibátlan, egészségügyi 10 perc ... rutin első órán teszkóba vittem az okatót, nagyon laza volt a vizsga is , de véget ért a suli, :D.. gondoltam átjelentkezek a másik megyébe ahol élek, mire 2,5 hónap alatt "átértek" a kib@sztt papirok ajkára addig elkezdődött a suli, minden hétvégén tudtam vezetni 2 órát, de nagyon ment szóval az oktatóm sürgette a dolgot 17 órával vizsgáztam, elsőre átmentem a sárgán... XD.. az oktató nem hitte el hogy megbuktam és monta tovább az útvonalat, másodszorra egy csuklósbusz kidobta az indexet én meg már nem akartam hitelen nagyobb fékkel kiengedni, bukó, harmadszorra meg se tudták mondani miért buktam meg csak hebegett hogy összejött az apróság, az okatatóm ki volt akadva minden tanítványa kb 3szor megbukott, de mivel jól ment igy is csak 140be volt a jogsim a bukásokkal, egy hónapra rá megbüntették a .... XY város felügyelőségét amiért karácsony előtt nagyon megszedte magát a vizsgákból... Mondhatni fél évig vizsgáztam és nagyon megszoptam :D... de minden bukásnál megdicsértek hogy jól viszem a kocsit és jól kezelem :D sosem köszöntem meg a dícséretet-... itt a vége fuss el véle :D
2009. aug. 7. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapja, minden elsőre sikerült. :)

18/L

2009. aug. 8. 04:00
 18/20 anonim ***** válasza:

én 1 éve szereztem meg a jogsit.Minden elsőre sikerült.

20/f

2009. aug. 8. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajna a forgalomból 2-szer megbuktam, de ez abszolút az én számlámra írható. ideges voltam, kapkodtam. rutinnál csak 6 órát vezettem a 9-ből. forgalomból mind a 20-at levezettem. egyébként engem is megdicsértek a vizsgabiztosok, hogy technikailag nagyon is jól kezelem az autót. amúgy 1 éve szereztem meg, akkor 20 voltam. 21/L
2009. aug. 8. 15:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Ügyesek vagytok :D :))

A barátom most 16 jövőre lesz ugye 17 és akkor leis akarja tenni a jogsit :)

Ebből jött a gondolat hogy megkérdezzelek titeket ! :)

Én még csak 15 vagyok de ugy gondolom nem feltétlen fogom 17évesen megszerezni, először inkább suli befejezés meg munka ..aztán ...szerintem! :)

15/L :)

2009. aug. 8. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!