Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson stabilabb gyújtás? Hogyan?

Simson stabilabb gyújtás? Hogyan?

Figyelt kérdés
Megszakítós gyújtásom van, és hallottam, hogy a megszakítóra tesznek páran 2db rugót. Ezt értem, viszont a kivitelezés nem tiszta..Ugyebár az egyik pontján simán le lehet venni a rugót, a másikon a fémpogácsánál oda van fogatva. Ha a rosszból ki is veszem úgy hogy kifúrom a pogácsát, azt az újra hogyan tudnám rárakni a pogácsa felé, úgy hogy ne barmoljam szét az újat, és stabil is legyen ?

2012. okt. 16. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pajtás! Valljuk be őszintén, amit kérdeztél és amit én leírtam magamról (típusidegen hajtókar, módosítások), az mind sufnituning. Szerintem nem megsértődnöd kellene. :)

Megírtuk hogy jó a megszakítós ha jó alkatrészeid vannak hozzá. Szerzel egy eredeti megszakítót és nem kell két rugóval kínlódni - sőt, lehet nem is a megszakítón múlik, megeshet hogy a kondid halódik.

Babetta cuccait szokták felrakni, de inkább azért mert az gondozásszegény, magyarul nem fog elkopni/összeégni a megszakító.

De ha két rugót akarsz: szerezz wolfram-fejet ami még nincs felszegecselve, nyomd át mindkét rugón és zömítsd megfelelően. Nagyjából ennyi - szegecselni nem bonyolult, legalábbis annyit amennyit ehhez kell.

2012. okt. 18. 21:33
 12/12 RoadRunner válasza:
Igazából ha fel kell újítani egy megszás gyújtást az is hamar van 4-5k . Nekem ma hoz a postás 2db Ducati energia gyújtást ( Minarelli blokkokon van ilyen, kúp általában paszol) 6000Ft-ért . Babettát meg szerintem felejtsd el ...
2012. okt. 30. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!