Malaguti f12-ről véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem nagyon ismerem a Malaguti motorokat, de sok jót olvastam róluk. Arra lennék kiváncsi, hogy akinek van vagy aki egy kicsit többet tud róla annak mi a véleménye róla?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
2012. okt. 15. 18:39
1/4 anonim válasza:
Én megvagyok vele elégedve. Annyi hibát találtam benne hogy a világítása gyenge úgyhogy sötétben lassan haladok vele. Refi nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2012. okt. 15. 19:29
3/4 anonim válasza:
Ja a világítás tényleg ratyi, meg az enyémen a féklámpa csak az első fék használatánál világított, de amúgy nagyon jó kis moci. 120 kiló vagyok, de a Széchenyi-hegyre gond nélkül jártam fel vele melózni.
4/4 Tóth Csaba válasza:
100% jógèpek :) megbizható minarelli blokja van, fürgèbek gyorsabak töbihasonló tipusnàl nekem f 15 van sima gyàri dejólmegy àm :) bizhatc bene megèri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!