Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új motort vagy hasznaltat...

Új motort vagy hasznaltat vegyek friss jogsival?

Figyelt kérdés

Fiatal leányzó vagyok és eléggé parázok használt motort venni,mert kesobb elojohet a baj.Viszont ha újjat vennék csak osszetornem a szépet.

Tanácstalan vagyok,pedig már kérdeztem tapasztalt motorosokat is valaki ezt mondta valaki meg azt.

2009. aug. 6. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Milyen szakmai dologra vagy kiváncsi? 22 évesen már semmiképpen ne mopedre menj, az csak 50-esig. Szerintem A korlátozottat tudsz csinálni csak, az 25KW-ig jó vagy 400cm, ha még nem változott azóta. Az A korlátlant én azért tudtam egyből letenni mert már megvolt több mint két éve a B jogsim. Tehát nagyon nagy motort nem fogsz tudni vezetni az A korlátozottal mert ritkaság ami 25Kw alatt van. Sok 250-es is több mint 25Kw.
2009. aug. 6. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezeket a neten is meg lehet nézni, van honlapja több autósiskolának is, ha esetleg nem is Miskolci a feltételek ugyanzok mint itt.
2009. aug. 6. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 250-es 4t-nek is szép hangja van,jól is megy, szóval az Akorl sem hülyeség. De! Érdemesebb lenne lerakni a korlátlant, hogy tudj minden féle motort vezetni legálisan. Onnan lehet vállogatni. De max 600-ast vegyél szerintem, nem szeretné senki ha meghalnál.. .:) 15f
2009. aug. 6. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemesebb az A korlátlant lerakni, csak ha jól tudom azt nem lehet első jogsiként csak ha már megvan a korlátozott vagy B.
2009. aug. 6. 19:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Keresgéltem és talaltam egy autós iskolat ami most a kerdéseimre megfeleltek.A továbbiak meg majd alakulnak.

Itt a suli linkje a kategóriákról:

[link]

2009. aug. 6. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Le lehet rakni első jogsinak a korlátlant is rakni. Úgy van, hogy 2 év a1 vagy 1korl gyakorlattal, vagy 21 életévet betöltve lehet.
2009. aug. 7. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Kisebb teljesítményű, használt motorral kezdeném.

Ne csapj bele nagyon a lecsó közepébe, baj lehet abból, ha egyből nagy teljesítményű, új 600-asra ülsz. Csigalom, nyugavér :-)

2009. aug. 10. 23:15
 18/18 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam mostanság ha elmegyek a suliba 125cm2-nel nagyobbra tenném le.Nagy motorral óvatos vagyok,veszélyes még az nekem.Annyira vad még nem akarok lenni,egyenlore:))

Nagyon figyelmesek vagytok e segítokészek.

Ne hagyjuk egymást cserben az utakon és vigyázzunk a másikra..

Zo"ld utat minden mocisnak!

2009. aug. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!