Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a motorról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 11. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:

"ERŐS 4 ÜTEMŰ 4 SEBESSÉGES HONDA MOTORRAL"

Vicces kedvében volt az eladó...

2012. okt. 11. 17:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok, mi a baj ezzel?
2012. okt. 11. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:

4 ütemű lepkefing erejű. Keveset fogyaszt, de cserébe nem megy. Főleg ennyi pénzért... Ha váltós ötven köbcentist akarsz, akkor valami kisenduro (Derbi Senda, Yamaha DT), ha esetleg a speedekre buksz, akkor Aprilia AF-1, RS; Derbi GPR; Cagiva Mito; Yamaha TZR; Honda NSR.

Ezek mind váltós ötvenesek, kétüteműek, és mennek mint a veszedelem. (A Derbi GPR50, Aprilia RS 50 megy azért 100 felett is, mert sok tuningolt van, a többit nem szokták tuningolni, de azok is kb így mennek.) És 200-ért olyan gyönyörű mocit kapsz, hogy szebb, mint a szalonban.

4 ütemű 50 köbcentis motor nem fog neked 45-öt se menni.

Szimplán ez a 'vicc'. Tehát olcsóbban lehet jobb motort is venni, csak nem kereskedésből. Itt szerinte, rendesen átvernek. Főleg 3 kilómétert futott, valószínűleg visszatekerték, és ki tudja, hogy be lett-e járatva?

Szóval ne legyél naiv motorvásárló. Remélem tudtam segíteni.

2012. okt. 11. 18:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 11. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Hasonló kialakítású motort tudnál mondani?
2012. okt. 12. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Jöhet akkor speed is?

Ilyen: [link]

Vagy neked ez a naked stílus jön be? Mert akkor: [link]

A Suzuki RG 50 az idomok nélkül IS szép, és hasonló karaktere lesz neki.

2012. okt. 12. 17:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Speedet elfogadnám, szülők nem engednék... Az a Suzuki is inkább speed, mint naked. A naked stílus nagyon bejön. Amit linkeltem majd kipróbálom mielőtt vinném, persze. Egy olyan kéne, csak két ütemű motorral. Mert gondolom abban kicseréltetni a motort elég drága mulatság lenne.
2012. okt. 12. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A Suzukiról le szeded az idomokat, és az 0 ft:)

Motor csere drága, de ennyiből sok jó motort lehetne venni, ötven köbcentin szinte értelmetlen drága ez a vas, amit szeretnél.. 150-ből már jó motort veszel, 200-ból gyönyörűt, egyébként leírtam a speedek közül a tipusokat, csak guglizz rá, mind űrgépnek látszik, és azok 90-100-at mennek. A 4T max 50-et, és a hangja is nyögvenyelős lesz...

2012. okt. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!