Miért világít folyamatosan a tolató lámpa?
hol keressem a hibát ? lehet letestel valahol a vezeték mert rossza a kábelszigetelése vagy mi lehet ? , tegnap még semmi baja nem volt! ma meg így kezdődött a reggel nagyon örültem neki
ötletek?
Lehet beragadt/bedöglött a kapcsolója. én először azt nézném meg. De azt nem tudom hogy azt hol keresd.
Vagy valahol a váltókar környékén, vagy a váltóban.
próbáltam én húzni, vonni, rángatni de semmi
ma 00:59
és mi az ?egy érzékelő amit kilehet cserélni vagy mi ?
szóval ez lenne az ? ebbe van valami szerkezet ami beragad ? akkor majd megnézem ,am ezt én is kitudom cserélni (remélem nincs belerohadva ),szerelőnek gondolom első lépése az lenne ,hogy ezt cserélné és jól lehúzott volna egy kis munkadíjjal köszönöm az eddigi hasznos válaszokat
Ez egy szimpla kapcsoló. Megfelelő kialakítással.
Ezért tudod úgy tesztelni hogy a hozzá vezető kábelt lehúzod, és kialszik a tolatólámpa akkor ez a hibás és ezt kell cserélni.
De ha továbbra is világít akkor a kapcsolót hagyd a francba, nem azzal van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!