Félek hogy leblokkolok, és nem fogok tudni semmit. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a KRESZ vizsgám, megtanultam az egész könyvet, és rengeteget gyakorolok/ gyakoroltam a hivatalos gyakorló programon. 10-ből 10-szer sikerül is a programon átmennem 74-75 ponttal. De, félek hogy lefogok "blokkolni", és nem fogok tudni semmit.:S2012. okt. 8. 16:32
1/11 gergo96 válasza:
bizz magadban :D csak enyit tudok mondani :)
2/11 anonim válasza:
Mostmár nyugodj meg. Minden simán fog menni a gyakorlás pedig meghozza a gyümölcsét. :) Gondolj arra, hogy vezetni sem mehetsz majd idegesen.
3/11 anonim válasza:
Pár deci jó erős házipálesz, és menni fognak a dolgok ;)
4/11 anonim válasza:
Hátha kizárják őt az egészből ugye?
Kérdező eszedbe ne jusson inni vagy nyugtatót bevenni.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
Azt majd esetleg a hétvégén.:D
A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem, nem fogok inni vagy nyugtatót bevenni. :)
Remélem hogy sikerülni fog reggel a vizsga.
2012. okt. 8. 17:01
6/11 anonim válasza:
Nem kell félni, én is pont ugyanígy voltam :) 75/75 pontos teszteket csináltam otthon, mégis ugyanettől féltem. A vizsga reggelén hányinger, hasmenés meg minden, nagyon be voltam parázva. Aztán ott is ugyanúgy 75/75 lett :)
7/11 anonim válasza:
A lényeg, hogy NE KAPKODJ VAN RÁ IDŐD ÉS MINDEN KÉRDÉST GONDOLJ ÁT!
8/11 A kérdező kommentje:
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
Gratulálok! :) :D
Ezeket olvasva, kezdek lenyugodni. :))
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Ettől is tartok egy kicsit, hogy elfogom kapkodni mert hamar túl akarok lenni rajta. Az oktató is erre figyelmeztetett mindenkit, mert sokan a kapkodás miatt nem mennek át.
2012. okt. 8. 17:15
9/11 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy menjen hullarészegen vizsgázni,de egy kis szíverősítő sosem árt, a kompjúter meg pont leszarja, mennyit ivott :D
10/11 anonim válasza:
Én is hibátlanul mentem át:D Neked is simán fog menni. Mikor leülsz majd a gép elé, annyira megnyugszol, mintha otthon lennél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!