Quad ot szeretnék szülinapomra.13/l vagyok 25000 alat. Segitene valaki keresgélni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 20:52
1/8 anonim válasza:
25 ezer alatt? Talán 250 ezer alatt! Nézd meg a Quad honlapját!
2/8 anonim válasza:
250000ft alatt sem nagyon találsz.
Egy normális inkább 500000-nél kezdődik általában.
3/8 A kérdező kommentje:
Én nekem nemkel nemtudom milyen erős quad nekem a leggyengébb is jó
2012. okt. 7. 21:42
4/8 anonim válasza:
Hát sajnos abban az árkategóriában nem fogsz találni.
Megnéztem a hasznaltauto.hu -n (a motorkerékpároknál kell keresni, a kivitelnél beállítani hogy "quad"), 50000-ig már van 3 darab, de mindegyik nagyon elhanyagoltnak néz ki.
Szerintem még gyűjts rá egy darabig, mert ennyiért nem is fogsz találni. Sőt, a 100000 forintos árkategóriában sok a kínai gép amiket nem biztos hogy jó ötlet megvenni, pl. Lifan, Zongshen és ilyenek...
5/8 anonim válasza:
Van rá 25 E ft-od? XD
Pont annyiba kerül egy(!)/nem is túl márkás/ gumi rá!
Átgondoltad te ezt az egészet?
6/8 anonim válasza:
Persze h nem gondolta át, ha tényleg 13 éves azt sem tudja, miről beszél.
7/8 anonim válasza:
Kérdező: azért ha alaposabban körülnézel, találsz még 25 ezer alatt is: [link]
8/8 gomzoli válasza:
25 körül kaphatsz a praktikerben elektromos quad-ot, akár még rózsaszínben is. Igaz ugyan, hogy egy 6 éves gyerekkel is csak 3 KM/H sebességre képes (egyenes úton), domboldalon úgy kell feltolni, és 20 perc után lemerül az akku, valamint az sem túl előnyös, hogy ráülve kissé cirkuszba illő látvány leszel, de ennyi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!