Forgalmi vizsgán szokás még manapság is pénzt adni a vizsgabiztosnak?
1995-ben szereztem meg a jogsimat. Egy fillert nem adtam senkinek a tandijon kivul. Hibatlanul nyomtam a gazt meg a feket es tekertem a kormanyt.
Nyugi.
Nekem ez sem a vizsgán, sem előtte nem fordult meg a fejemben. Mégcsak gondolatban sem jutottam arra az elhatározásra, hogy "így vizsgázzak."
Viszont Budapest környékén én is tudok olyan autósiskolát, ahova kétszer kell bemenni. Egyszer mikor beiratkozol és befizeted a tanfolyam "emelt költségét", meg egyszer, amikor mész aláírni a papírokat, a jelenléti ívet, a levezetett órákat igazoló kartont, stb. Közben sem kreszre, sem vizsgára nem kell elmenned...
És ami a legszebb az egészben, hogy B-n kívül, C, D, E és veszélyesanyag-szállításra is "leteheted" így a jogosítványod. Tehát "profi kamionsofőrt, buszvezetőket" is képeznek.
Ha valakinek megéri, tegye.
Ahogy egyik tanárom mondta: Ő addig vett órákat, míg azt nem mondta, hogy a három éves lányát biztonsággal be meri maga mellé ültetni.
Csak a hülyék szoktak adni és kérdezni.
1. jól írja, aki ott akkor nem tudja elvezetni, az ne legyen autós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!