Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon már lassan gáz lesz BMW-vel járkálni?

Figyelt kérdés

Mivel a cigányok, (de persze uzsorások, verőemberek) lelakták a márka tekintéjét.

(Ugyan ez volt régen a bálna Mercivel is).

2012. okt. 5. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a cigányokat, de el kell ismerni némelyiknek telik rá, még az újabb fajtából is. és sajna presztizs autóva nőtte ki magát

Amúgy nem csak nálunk nőtt meg a BMW-zés, Románok, Szlovákok is benne vannak rendesen

Na meg az alvilág

2012. okt. 5. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a "Bocskorék" nagyon elkezdték fikázni, és ezért jelentősen esett a márka presztizse, ma a Bmw-ről 2 dolog jut az ember eszébe: hülye gyerek, vagy cigány. Alvilági rossz fiús kocsi egyértelműen az Audi. Ha menözni akarsz akkor ott a Merci, bár a kisebbség előszeretettel választja azt is. Szóval esetleg marad a Lexus, de a tini lányok meg nem nagyon vágják mi is az.
2012. okt. 5. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem vészes a helyzet. Rengeteg üzletember, jár BMW-vel a mai napig, főleg az újabb modellekkel. A régebbiek pl e30, e36 és társait meg általában azok veszik akik tuningolt autót szeretnének.

Amúgy meg menj el egyszer egy BMW találkozóra és nézd meg, hogy hány cigány van ott :)

Most lehet itt vagdalkozni, hogy "na ez meg az cigány verda", de ha jól körülnézel láthatod a Mercedes, az Audi ugyanúgy elterjedt a kisebbség körében.

BMW-vel járni sosem lesz gáz (ahogy más prémium autóval sem), max akkor ha olyan a kocsi állapota, ugyanígy egy majd széteső Skodával vagy Opellel is gáz megjelenni, mondjuk arról már nem a márka tehet, hanem a tulaj.

Megfigyelésem szerint általában a kb 12 évesek vagdalkoznak ilyen sztereotípiával, meg azok akik irigyek arra, hogy másoknak jó kocsijuk van.

Na meg én pl sosem foglalkoztam vele, hogy ki mit mond, mivel nekem nagyon bejön a BMW E61, így hamarosan fogok venni egyet és az sem érdekelne, ha én lennék az országban az egyetlen nem cigány E61 tulaj. :D:D

2012. okt. 6. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? És ha sok cigány járkál vele? Mivan akkor? Aki ez alapján húzza le a márkát, és azt mondja hogy cigány autóval járok, az pont olyan hülye, hogy leszarom, hol érdekel engem hogy mit mond a sok irogy paraszt?
2012. okt. 6. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, pont ma mesélte ebéd közben a nagybátyám, hogy a cégnél, ahol dolgozik, figyelnek arra, hogy az üzletfelek milyen közlekedési eszközzel érkeznek meg, és pont az Audi/BMW/Mercedes és hasonló kocsik keltik a legrosszabb benyomást náluk, míg ha valaki pl. bringával jön, az szimpatikus. Igaz, ez egy fiatalos, új informatikai cég, nagybátyám a legidősebb dolgozó a maga 54 évével:)
2012. okt. 6. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
BMW minőséget jelent, az uzsorűsok is szeretik a minőséget, ebben nincs kivetni való :-)
2012. okt. 6. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Láttam már cigány Golf-al is és Renault-val is!

Akkor szóval azok is cigány autók?!

Az ilyen sztereotípiák nagy hülyeségek!

(Főleg ha egy egyedi BMW-vel jársz,mivel olyan nem hogy a cigányoknak,de a márkatársaidnak sincs)! :)

2012. okt. 6. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a Bocskorék fikázzák? Kik is ők egyébként?

Nehogymár az számítson, hogy pár idióta a rádióban hajnalok hajnalán miről beszél...

2013. márc. 10. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:
már nem beszélnek hülyeségeket tudtommal, mert eltüntették őket a rádióval együtt, néha szerettem őket hallgatni de sok ostobaság, és együgyű ellenszenves sztereotípikus megnyilvánulásaik is voltak rendesen, ez a bmw-s baromság is ezek közé tartozik, jó is hogy nem hallottam élőben...
2013. márc. 12. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ja, de amúgy tényleg... egyáltalán nem gáz BMW-vel járni, SŐT!

Nem akarom az Audisokat, vagy a VW-seket bántani, de BMW egy sokkal stílusosabb autó a kategóriájában.

2013. márc. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!