Szerintetek Magyarországon már lassan gáz lesz BMW-vel járkálni?
Mivel a cigányok, (de persze uzsorások, verőemberek) lelakták a márka tekintéjét.
(Ugyan ez volt régen a bálna Mercivel is).
Nem szeretem a cigányokat, de el kell ismerni némelyiknek telik rá, még az újabb fajtából is. és sajna presztizs autóva nőtte ki magát
Amúgy nem csak nálunk nőtt meg a BMW-zés, Románok, Szlovákok is benne vannak rendesen
Na meg az alvilág
Azért ennyire nem vészes a helyzet. Rengeteg üzletember, jár BMW-vel a mai napig, főleg az újabb modellekkel. A régebbiek pl e30, e36 és társait meg általában azok veszik akik tuningolt autót szeretnének.
Amúgy meg menj el egyszer egy BMW találkozóra és nézd meg, hogy hány cigány van ott :)
Most lehet itt vagdalkozni, hogy "na ez meg az cigány verda", de ha jól körülnézel láthatod a Mercedes, az Audi ugyanúgy elterjedt a kisebbség körében.
BMW-vel járni sosem lesz gáz (ahogy más prémium autóval sem), max akkor ha olyan a kocsi állapota, ugyanígy egy majd széteső Skodával vagy Opellel is gáz megjelenni, mondjuk arról már nem a márka tehet, hanem a tulaj.
Megfigyelésem szerint általában a kb 12 évesek vagdalkoznak ilyen sztereotípiával, meg azok akik irigyek arra, hogy másoknak jó kocsijuk van.
Na meg én pl sosem foglalkoztam vele, hogy ki mit mond, mivel nekem nagyon bejön a BMW E61, így hamarosan fogok venni egyet és az sem érdekelne, ha én lennék az országban az egyetlen nem cigány E61 tulaj. :D:D
Láttam már cigány Golf-al is és Renault-val is!
Akkor szóval azok is cigány autók?!
Az ilyen sztereotípiák nagy hülyeségek!
(Főleg ha egy egyedi BMW-vel jársz,mivel olyan nem hogy a cigányoknak,de a márkatársaidnak sincs)! :)
Mi az, hogy a Bocskorék fikázzák? Kik is ők egyébként?
Nehogymár az számítson, hogy pár idióta a rádióban hajnalok hajnalán miről beszél...
Hát ja, de amúgy tényleg... egyáltalán nem gáz BMW-vel járni, SŐT!
Nem akarom az Audisokat, vagy a VW-seket bántani, de BMW egy sokkal stílusosabb autó a kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!