Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2001-es GILERA RUNNER...

Van egy 2001-es GILERA RUNNER robogóm,50cm3. Mitől van hogy?

Figyelt kérdés
Mitől van hogy amikor pl suliba megyek akkor reggel 8kor leállitom,és amikor 2kor kijövök,beinditom,pl várok 20 mp-et h kicsit bemelegedjen,és akkor is amikor szépen lassan huzom a gázt vagy amikor teljesen meghuzom akk ugy halad előre mint egy csiga (5km/h-val kb),sok füstöt ad,és étlleg nem halad..mikor kiérek utra,mek vele 2 kört,akkor már jó is,szuperül megy stb... De amikor 6 órát nem megy és bármennyit melegitem egyhelybe,akkor se indul el csak nagyon nagyon lassan.. NAGYON LASSAN.. :D szinte mintha a tyuklépést lelassitanák:D
2009. aug. 4. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kevertél be neki sok olajat ? Szerintem túl sok benzint kap és rövid ideig lassan megy mert kikel dolgoznia.Karburátor és légszűrő tisztítást és alapos beállítást ajánlok.Plusz egy új gyertya.Ha több állás után alig indul az az aksi baja nem bírja megtekerni az önindítót ! Töltsd fel vagy vegyél újat !
2009. aug. 4. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémám volt egy Yamaha Neo's om van. Az volt a gond hogy nem volt jó az olajpumpa és akkor is folyt bele az olaj, ha nem pörgött a motor és így minél hosszabb ideig nem használtam annál több olaj ment bele és annál tovább kellet melegítgetni, hogy kimenjen az a sok olaj, és nekem is nagyon füstölt és hiába húztam teljesen a gázt akkor se nagyon akart menni.
2009. aug. 5. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsö hozzászolo ez nem simson hogy keverni keljen neki bezint a motor saját magának keveri!:D Nekem is van egy peugeot speedfightom ugyanez volt a problémám neki ugrottam a levegö,alapjárat csavart tekergetni!Mignem sikerült egy olyan beállitást eltalálnom hogy tökéletesen müködjön!Bár ez nem jelenti azt ,hogy nálad nem lehett a olajpumpa gond de szerintem probáld meg !Csak számold hány tekerést csinálsz hogy ha nem változik vissza tud állitani !!!!!!!!!Ja és mégegy lehetöség ami eszembe jutott a kipufogot se ártana kiégetni belöle a dzsuvát!!!
2009. aug. 5. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen a kommenteket:)
2009. aug. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!