Mekkora az Mz ETZ 125 hajtókar hossza, vagy esetleg a főtengely elfordulás fokban?
már végigolvastam a fél google-t de nemtaláltam semmit. ez egy programhoz kéne amiben ezeket a kérdéseket kaptam
-hajtókar hossz
-dugattyú a FHP-tól
bár ha a főtengely elfordulását tudnám, akkor azzal könnyebb volna minden.
köszönöm Imre
"bár ha a főtengely elfordulását tudnám, akkor azzal könnyebb volna minden."
Szerintem az 360 fok!
Hacsak nem valami mást szeretnél tudni, de nem fogalmaztad meg rendesen.
:D
Tuningolunk, tuningolunk? :P
A hajtókar pontos hosszát inkább MZ-s fórumon kérdezd meg, ott hamarabb találsz olyanra aki pontosat tud.
"dugattyú FHP-tól" - mármint mikor? és milyen egységben? mm, fok, radián, idő?
Mivel ezek nem gyári állapotú 2 hónapos motorok, hanem már sokan húzták a fülüket, ezért ha a vezérlési szögekre vagy kíváncsi azt tudnám ajánlani hogy vedd le a hengert és mérj. Így biztos adatod lesz a saját hengeredről.
nos igen tunongolás megy, tervezett rezót akarnék építeni két program segítségével, csak az egyik programhoz kell a főtengely elfordulás (fokban) és a másik program ezt kiszámolná, ha tudnám a hajtókar méretét, meg a dugó felső holtponti távolságát sztem a h.fejtől.
köszönöm a válaszokat, Mz fórum lesz belőle sztem
Az addig oké, hogy főtengely-elfordulás, de melyik pontok között? Erre az is rá fog kérdezni aki minden nap MZ-ket javít. :)
Lehet pl. kipu nyitástól kipu zárásig vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!