A robogómnak a kipufogó belsejét hogyan tudom kitakaritani mert nagyon el van koxolódva. Halottam már olyan rol is hogy lánggal ki lehet égetni de az nem tesz kárt neki?
A nyélgázon húzás az a tipikus jó lesz az úgyis, há kigyün az majd, meg a folytást is szeggyed onnét kifelel mer az se kő oda....
Szóval az baromság, azzal nem a koxot égeted ki, hanem az egész motort.
Ki kell égetni, de az se mind1 hogy hogy.
Itt egy kis iromány. Elég jó. Én csináltam forrasztólámpával és benzinlámpával is a kox felhevítését. Mind a kettő megfelel a célra.
Egy robogó nem fog nyélgáztól az tuti. Én egy gázmelegítővel és kompresszorral égettem, de nagyon sokáig tartott. Viszont nekem pár pörgetős kilcsi után ki is ég, ha kokszos. (Már amennyire az lesz, hisz fullszintetikusnak nincs sok lerakódása... Ami van, azmeg mint említettem kiég.) Szóval ezzel nem mész sokra.
Az a cikk, amit linkeltek viszont tutira, mindig mindenhol jó!
Aki ásványi olajat használ vagy már nagyon retkes a kipuf az az életbe nem fogja nyélgázon 100 km-en sem kiégetni.
Én bevágtam éjjelre a kályhába, az tuti módszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!