Lehet az autón a hátsó kerekeket úgy állítani, hogy a gumi a teljes felületén fusson? Mert most megvannak dőlve befelé, és kissé a belső felükön futnak.
(Próbáld ki, most majd tudsz vele driftelni xd)
Amúgy sajnos nem tudom mit kéne vele csinálni.
Attól függ,teljes felületén kopik a gumi vagy rendellenesen? Mert hogy te látod ,merre dől az egy dolog.
Belső fele kopik jobban az nem azért van mert befelé dől,hanem összetartás.Autónként változik,elvileg rövidebb rugóval se térhet ki a függőleges síkból,valószínűleg azelőtt se állt jól a futómű,minden szilentet,stabilizátort újakra kell cserélni,csak utána érdemes beállíttatni.Ahány autó annyi futómű.Otthon úgyse tudod megcsinálni,vidd el futóműbeállításra,bár nem tudom ezt az ültetést hogyan korrigálják,lehet hogy drága lesz
utolsónak.
egyet értek veled. De a gumi belső fele szerintem kopik a dőlészsögnél is. A kép baloldalán látható probléma van nálam is [link]
, csak a hátsó kerekeknél. Mennyibe kerül ezeket kicserélni? Egyébként lehet hogy előbb is volt ilyen problémám csak nem vettem észre.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!