Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autó úgy van hirdetve,...

Ha egy autó úgy van hirdetve, hogy "papírok nélkül", az mit takar pontosan?

Figyelt kérdés
Ezen felül ha külföldről hozták be, akkor milyen költségeim és mekkorák lennének még ha megvenném?

2012. szept. 29. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy lopott, esetleg talált xD
2012. szept. 29. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja, én is hasonlóra gondoltam először:), de több ilyen hirdetésbe is belefutottam már. Nem hiszem, hogy ilyen bátran hirdetnék az emberek a lopott autókat a neten:)
2012. szept. 29. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy mindent neked kell intézni, eredetvizsgálat, anyámtyúkja.... nem éri meg
2012. szept. 29. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Hozzávetőlegesen lehet tudni, hogy ezek a költségek mennyire rúgnak, vagy változó, az autó típusától függően?
2012. szept. 29. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Évjárat, típus, stb... függ.
2012. szept. 29. 18:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2012. szept. 29. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudod forgalomba helyezni. Amellett hogy semmit tudsz róla, és ez rengeteg veszélyt rejt, kb arra tudod használni, hogy a kertedbe ülj benne.
2012. szept. 29. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha külföldi papírjai vannak, akkor azt szokták odaírni.

A papírok nélküli sokmindent jelenthet, akár azt is hogy lopott, de valószínűbb hogy alkatrésznek hozták be (akár legálisan, akár illegálisan) és legtöbbször semmi mód a forgalomba helyezésre.

Egyszer régen valahonnan fél füllel hallottam valakinek a valakijének az ismerősétől egy emberről, aki egy P-s rendszámmal több VW Golf II-t is lábon áthozott a határon. Odahaza leparkolt, szétkapta, eladta ami használható volt, a kasztni ment a vastelepre szétvágva.

2012. szept. 30. 01:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat.
2012. okt. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!