A thermosensor vagy a thermoswitch a termosztát?
Hallod fórumon/videókon másoknak melegszik? (Te vagy a Hondás... Mi?:D)
Nekem van az NSR50-em, az se melegszik az istenért... De ez ilyen, a Cool bemetszés fölé nem megy soha. Ha nagyon zavarj engedj le a vízéből, akkor majd melegszik.
Szerintem ronggyal nyúlj hozzá a hengerhez... Nekem kitoszott forró, és nem megy fel a mutató. De másoknak se... Elég szar konstrukciók ezek ebből a szempontból. (Megolvadt a gyertyám, és mellette van a hőérzékelő... a közepéig nem ment fel...)
Szóval csekkold le milyen hőmérsékletű valójában a motor, és utána akard eladni:)
Szerintem azért középre be kellene állnia. Ami NSR-el mentem, annál gyönyörűen állt középen.
A hőmérő nem akar kimenni a kékből, de még felemelkedni is alig. Ha állóhelyben pötyög, akkor szépen felmegy, de amint elindulok, rögtön kihűl. Szerintem azért középre simán beállhatna.
Mondom nyúlj hozzá egy rongyon keresztül, hogy meleg-e. Nem túl szakszerű, de jobb mint a semmi.
Vagy szerezz valami hőmérőt. Szerintem jó lesz az, csak szivat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!