Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a gyorsabb egy 210 es...

Melyik a gyorsabb egy 210 es babetta vagy egy SIMA ló?

Figyelt kérdés
em versenyló!!!!!
2012. szept. 28. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a ló simán tudja a babetta sebességét, de biztos hogy legyorsulná. Szerintem 50-es gépek között nem is akadna legyőzője egy versenylónak rövidebb távon.
2012. szept. 28. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Babettánál minden gyorsabb, tehát a ló is.
2012. szept. 28. 21:01
 3/6 anonim válasza:
Első, írta hogy nem verseny ló.
2012. szept. 28. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
oké, már este van én meg csak annyit láttam hogy versenyló. Na de akkor milyen fajta lóról van szó? mert azért nem mindegy, hogy egy törpe póni, vagy egy lipicai. De azátlagos tanyasi bácsi lovai amire szerintem a kérdező gondolt fiatalabb korában le tudna nyomni egy babettát, csak ugye a ló elfárad, a babetta meg megy ameddig van benzin.
2012. szept. 28. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
egy igásló kb. 40-el tud futni, tehát kb annyival mint a babetta. A ló hamarabb felgyorsul, és árkon bokon tudsz vele menni kis túlzással, viszont elfárad.
2012. szept. 29. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
viszont a ló után tudsz kocsit kötni, amivel sík terepen elhúzol több száz kilót
2012. szept. 29. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!