Miért nem indul a Simpson Schwalbe?
Múlt héten még teljesen jól ment. Hétvégén nem foglalkoztam vele, fater szerelgetett rajta valamit, mert szerinte csöpögött a benzin. Fater azóta elment, ma be akarom indítani, de nem indul. Gyújtással is ugyanolyan hangot ad ha rúgom a berúgót, mintha gyújtás nélkül rugdosnám.
Akármiféle ötlet? Lehet hogy nem kap elég üzemanyagot? Mit lehetne csinálni vele? Hétvégén foglalkozik vele a szerelő, addig tudok vele csinálni akármit?
Nem hinném, hogy nagyon értesz hozzá, ha még a nevét sem tudod rendesen leírni. Benzincsapot kinyitottad?
faterod mit szerelt rajta? Valszeg ott lesz a hiba, ha eddig nem volt baja. De az is lehet, hogy a gyújtás részébe befojt a benzin és azért nem indul. Nemrég én is így jártam az enyémmel. vedd le a burkolatot és az oldaldeknit. Ha az a baj akkor hagyd kiszáradni.
Simpson?
Ember, neked Comedy Central mérgezésed van!
"fater szerelgetett rajta valamit, mert szerinte csöpögött a benzin."
A faterod ledugózta a benzincsövet, most nem folyik, de nem is indul!
XD
Family guy-t nézem, simpsonékat nem :D
Hát még mindig csöpög valami, de most olaj, a kipufogóból csöpög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!