Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mejket lenne jobb megvenni?...

Kovács.ádám. kérdése:

Mejket lenne jobb megvenni? FORD, VW, Mazda?

Figyelt kérdés

Fotd Mondeó 2008-as 2,0 tdi kombi vagy VW Passat 2008-as 2,0 PDTDI 170ló kombi, Mazda 6 2008, 2,0 kombi GTA.

Mindegyik fulextrás de nemtudok dönteni. A fordnak nincs nagy neve de megbízható a VW szép nagy de ezek a PD elemek nemtudom mondjuk a 170 LOASOKRÓL NEMHALLOK annyi rosszat, de a legjobb talán a mazda lenne de ez megy egy kicsit drága.

Mi lenne a legjobb választás külföldön dolgozok kijárós autónak használnám 1000km es távokra megbízhatóság számít meg a kényelem ?

2012. szept. 25. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Ford Mondeo mellett teszem le a voksom.Fogyasztás,kényelem,megbízhatóság.Habár utóbbi a használt autóknál relatív.Ha jól tudom,a Mazda 6 elég jó étvágyú...
2012. szept. 25. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Ford mellett voksolnék, elég tágas,kényelmes és megbízható autó aránylag jó fogyasztással. De használtautóknál nagyon fontos az előélet, mennyire vigyátak rá,szervíz stb, ezért talán az lenne a legjobb ha mindhármat megnéznéd,kipróbálnád, és amelyik neked a legjobb állapotban van, és amelyik a legjobban elnyeri tetszésed, az mellett dönts
2012. szept. 25. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
A Ford nem TDCI motorizálással van?
2012. szept. 25. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi gond azzal,ha egy autó francia motorral van szerelve.A gond nem a motor a franciáknál,sőt.Jó motor van a franciákban,inkább más apró elektronikai gondok szoktak lenni.Tehát egy német autó francia motorral nem is olyan rossz :) Én inkább a japán motorizálású francia autótól félnék.....S nem a motor miatt.De a TDCI nem francia fejlesztés,vagy rosszul tudnám?
2012. szept. 25. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Volkswagent vedd mindenképp.
2012. szept. 25. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy kategória árban. A Mondeo fél millával olcsóbb legalább, a szervizelése is kevesebb. Ha a pénz nem számít vedd a Mazdát, ha ár/értékben kell a jobb, vedd a Mondeot.
2012. szept. 25. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

Egyértelmű, hogy a felsoroltak közül a 170 lovas Passatot venném.

Ha én választhatnék akkor pedig Mercedest. :)

2012. szept. 25. 18:41
 8/8 anonim válasza:
A Volkswagen a legjobb ez nem kérdés és a PDTDI motor fantasztikusan jó kevés fogyasztás nagy erő stb. Én csak a Volkswagen-t venném hidd el ne fogod megbánni.
2012. szept. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!