Merci tulajdonosokhoz egy kérdés?
Szia!
Nagyon egyszerűen. Váltó üresben, bal láb elvesz a kuplungról és benyomja a féket. Jobb láb addig a lábféken. Autó rögzítve, szépen nyugodtan bal láb vissza a kuplungra. Váltó egyesbe tesz. Finom gáz és kézzel meghúzzuk azt a kart, amivel inaktiváljuk a kéziféket és gyönyörűen átmegyünk az emelkedőn.
Nah, inkább leírom még egyszer, hibátlanul, mert eszembe jutottak pontatlanságok és ez nem hagy aludni. xD
Na szóval: Felmegyünk valamilyen emelkedőre, ahol meg kell állnunk. Váltót üresbe tesszük. A bal láb a lábas kézifékre kerül. A jobb lábbal pedig addig a fékpedálon állunk. Autó rögzítve, szépen a bal láb visszakerül a kuplunghoz. Jobb láb pedig a gázpedálhoz. Váltót egyesbe tesszük, engedjük fel a kuplungot és finom gázt adunk, majd meghúzzuk azt a hosszúkás téglalapot, amit írtam és gyönyörűen átsiklunk az emelkedőn. Lényegében még könnyebb is szerintem, mint a kezes kézifékkel. Legalább is nekem jobban kézre áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!