Egy 70-80 ccm tuning sportmotor mennyit eszik kb?
2T 80-as tényleg "sport" motor olyan 5-6L-t.
Ugyan ez otthoni sufnitunning rácsing "ráb@szarintok egy nagyobb karbit meg hengert oszt' had szóljon" edisönbe akár 10 felett is...
Az enyém Gilera Runner kb. 70cc (nem tudom biztosan).
Max 100-al lehet vele menni, 3.5 litert eszik 100 km.-en.
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem nagy a karbi akkor elmegy 4-5 literrel és kicsit gyengébb lesz mint ha pl. egy 26-os karbit tennénk rá?
Igazából most akarok egy rs 50-t vagy derbi senda-t, és örülnék az erőnek, de nem szeretnék szembesülni azzal, hogy egy 70ccm-es kismotor annyit eszik mint az autóm..:D (6,5-8 l)
köszönöm a válaszod, gondoltam hogy 26-os karbival óriási.
Arra lennék kiváncsi hogy ilyen 17,5-19-es karbival mennyit fogyaszt, számodra mi számít elfogadhatónak?
Tudom, hogy ebben a kérdésben nehéz megválaszolni pontos adatot, mert sok mindentől függ, plusz egy motor általában csak hobbi célra van, akkor pedig lényegtelen a fogyasztás, de én elég sokat használnám,lényegében ide-oda szaladgálásra stb..ezért számítana sokat:)
Köszönöm előre is a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!