Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota RAV4 vagy Nissan Qashqai?

Toyota RAV4 vagy Nissan Qashqai?

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Toyotát választanám! A Qashqai szerintem elég csúnya autó!
2012. szept. 22. 15:00
 2/4 Alex67 ***** válasza:

A Qashqai a Nissan-Renault kooperáció közös szüleménye. Sok benne a Francia alkatrész, ezért nem mernék fogadni a tartósságára.

A RAV4 egy megbízható, gyerekbetegségeken már rég átesett, kiforrott technikát alkalmazó, típus.

Arról nem is beszélve, hogy a Toyota mindig a megbízhatóság, és tartósság üzenetét hordozza, még akkor is, ha kicsit "szürkébb" kicsit "unalmasabb" mint a vetélytársai.

Tehát: RAV4

2012. szept. 22. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A Rav4 egy terepjáró(persze nem Niva, atb kategória), a Qashqai meg egy megemelt alsóközepes kocsi. Alapból cdsak 2 kerekes. Ha sokat jársz terepen, akkor Rav4, ha közúton, akkor Nissan. Még nagy előnye, hogy van az 1,5 dCi, ami nagyon keveset fogyaszt, és ha rendesen cserélsz olajat, + nem tankolsz kannából, akkor tartós!!
2012. szept. 22. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Muszaki vizsgaztatokent dolgozom-nemtom ezt hogy mondjak helyesen magyarul mert szerbiai vagyok es itt mindenki szerbul mondja,szerintem is a RAV4 komolyabb es minosegesseb gep,amin nagyon megelepodtem a minap volt egy vizsgan elsokerekmeghajtassal...azthittem ezek mind 4x4 esek.Nissanban az osszes motor renault,de ketsegeim vannak az 1.5 dci-vel kapcsolatban,elegge tulforszirozott az 100-110 loero amit kihoznak abbol a pici motorbol,plussz a qashqai eleve 1300-1400kg abba meg beultok 5-en vagy neadj isten 7-en (qashqai +2),meg van nemi legellenallasa is nemtom meddig birja-de ez csak szemelyes velemeny...nemtom mekkora a ket auto kozott az arkulombseg,az sem egy utolso szempont.
2012. szept. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!