Autóvásrlás előtt állok létezik e olyan hogy rendszám illetve motorszám alapján kideríthetem hogy volt e törött az autó?
Figyelt kérdés
láttam a tévében az autókereskedők egyik részében,
a fickó felhívptt valami hovatalt bediktálta a rendszámot meg a motorszámot és megmonták neki hogy volt e törött az autó illetve volt e körözve stb persze fizetni kelett érte.
de jó mert megvétel előtt csinálhatta ezt4
ilyen nálunk is van??
2012. szept. 19. 18:16
1/4 anonim válasza:
Angliában van ilyen szolgáltatás,itthon nem tudom.
2/4 anonim válasza:
itt nem. Pár helyen külföldön lehet.
3/4 anonim válasza:
Tudom, attól is függ, hogy milyen autót akarsz venni és mennyiért, de nem az az igazi gáz, ha törve volt, (az igazán durva eseteket leszámítva), hanem az, ha rosszul lett megjavítva.
Erre pedig a nagy/nem egyenletes illesztési hézagok alapján lehet gyanakodni, illetve az ajtókat nyitva/becsukva/becsapva szép, egyforma hangjuk kell hogy legyen.
4/4 anonim válasza:
Én már hallottam ilyenről. Zsebbe kell fizetni, úgyhogy nem tudom mennyire legális az eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!