Klíma nélküli kocsi tulajok! Ti mennyire bírjátok nyáron a nagy melegben a kocsikázást? Vagy nem olyan vészes?
autóvásárlás előtt állok. És amikor beütöm használtauto keresőbe a kritériumokat, akkor bejon kb 100 autó, de ha beütöm a klímát is akkor csak 50, a klima nélküli autók közül elég sok megtetszett, de a klimások közül csak kevés.
Elég sokat kell majd furikáznom, főleg nyáron, ezért kérdem.
Nekem van 2 zónás digitális klímám. Egyszer kapcsoltam be 5 percre, hogy járjon egy kicsit. Semmi szükségem nem volt rá!
Napfénytetőt hátra ,le a jobb oldali ablakot és teljesen jó az idő.
Éltek emberek klíma nélkül elég sokáig. Én sem kapcsolom be egyszerűen nem szeretem.
Tudod mennyibe kerül feltölteni, amit sok autónál évente kell? 10000Ft. Tudod mennyibe kerül egy klíma kompresszor? 200000Ft. A klímát fent is kell tartani sajnos.
nekünk nincs benne sajnos, pedig 4 éves autó, csak akkor nem volt pénz klímásat venni, jó tudnám értékelni ha lenne bent, de nincs, ablak le, mind a 4 egy kicsit és jó, lábra megy nyomatom a hideg(forró) levegőt.
ki lehet bírni, nem kevés kilométert tettem meg ezen a nyáron, de kibírtam, ittvagyok.
anno 20 éve Ifába, amikor aszfalt volt szállítva, ugyan már, örültek volna az 50 foknak a kabinban, de több volt, nem is kicsit:)
Csak autópályán ér valamit a klíma. De ha rádsüt a nap, semmit. kb 100ig "ablakot le, könyököt ki". Ami ezerszer tutibb, az a tetőablak. Az előző autómból azt sajnálom a legjobban. Bármikor odaadnám a klímát érte.
Ha valami jobbat találsz klíma nélkül, simán vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!