Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A "BMW-sek" milyen márkájú...

A "BMW-sek" milyen márkájú autókat "tisztelnek" a BMW-n kívül pl. az utakon?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hondára? Ez igaz hogy a hondások és a bmw-sek összepacsiznak?

2012. szept. 13. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lóóóóf@szt! Hondás, BMW-s, Alfás, mind utálja egymást!
2012. szept. 13. 21:13
 2/13 A kérdező kommentje:
akkor BMW-AUDI esetleg? A BMW-sek nem csipázzák a merciseket ha jól tudom.
2012. szept. 13. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
én "csipázom", a mercit, alfát, hondát is, sőt még csomó más kocsit, de a BMW-t mindennél jobban, ennyi az egész :D
2012. szept. 13. 21:18
 4/13 A kérdező kommentje:
gondoltam,hisz a neved is M-el kezdődik :DD
2012. szept. 13. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Én személy szerint szeretem a BMW-t, a Mercedes-t, az Audit, a Ferrarit, sokféle sportkocsit.

Ilyenekről sosem hallottam, hogy ki mit szeret, de ezek az autók árkategóriában sem hasonlítanak, meg egyáltalán semmiben sem, azonkívül, hogy mindkettő autó.

2012. szept. 13. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
és akinek bmw-je és mercije is van egyszerre? :D az utcánkba lakik egy olyan gazdag család XD és felváltva használják a kocsikat kinek mikor milyen kedve van vagy hogy? xDD
2012. szept. 13. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem BMW-t nincs mit összehasonlitani az Alfával meg Hondával (ezek is jó autók persze) de egy BMW-ből nem tisztelik ezeket a márkákat, az fix. Szerintem úgy működik a dolog (tapasztalatból mondom), hogy ha egy BMW és egy Audi vagy Merci találkozik, meg akarják mutatni, hogy melyik a jobb, és sokszor verseny lesz belőle (többször láttam ilyet), de itt számit a kategória is, egy 116d BMW-t nincs mit összehasonlitani mondjuk egy A8-al vagy S-klasseval, meg vannak ettől sokkal erősebb autók mindenféle márkából.
2012. szept. 14. 08:35
 8/13 anonim válasza:
Nekem 18-as BMW E30-am van. De rengeteg haverom Hondás és én is imádom a japán sport autókat..
2012. szept. 14. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:

BMW-m van , tapasztalatból mondom , hogy imádom a Suzukit és a Hondát is, igaz az Alfákat azokat nem.

A tiszteletet ? - Hát! Aki gyorsabban akar menni nálam ,hagyom hogy menjen .. bár nem sokan :)

2012. szept. 17. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
gondolom egy bentley mulsanne-nak a 7-esből is megadják...
2012. szept. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!