Opel Corsa C 1.3 CDTI vélemények?
Figyelt kérdés
régi swift vagy ez? linkelne valaki egy ilyen külföldi példányt (külföldi oldalról, sajnos nem tudok németül)?2012. szept. 12. 15:48
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez az 1,3 CDTI jó, ha 100 ezer km-t kibir, inkább benzinest vegyél, vagy a dci motorok tartósabbak, ha nem ragaszkodsz az Opelhez.
12/12 Kimi93 válasza:
7 éve van nálam a Corsa a kötelező szervizen kívül egy két kisebb hibáját kellett javítani ami egy 9 éve kocsinál normális.. egy swift-hez nem lehet hozzáhasonlítani mert körberöhögi oda-vissza. Fogyasztás tekintetében is nagyon jó ha kicsit nehéz a jobb lábam 5.5/ 100,de hoztam már ki belőle 4.5/100. Én a Corsát javaslom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!