Valaki magyarázza már el nekem, miért jó egy autó kipufogóját kifúrni, amikor az sokkal zajosabb? Valaki csak ezze tud feltűnni?
Egy csomó olyan tunningolt autót látok, amin akkora a kipufogó, mint egy gyárkémény, a hangját pedig kilométerekről lehet hallani. Így is nagyon sok zajt kell elviselni a városokban, miért kell még ezzel is növelni a zajterhelést.
Szerintetek nem kellene büntetni, aki szándékosan különböző átalakításokkal a gyári értéknél hangosabban üzemelteti autóját?
azért, mert a szaros kis swiftjük vagy civicük nem képes 80 LE-nél többre, akkor meg már hangja legyen az autónak...
mivel nincs pénzük normális autóra, ezért átállnak hanghajtásra
amúgy meg büntetik az ilyet, a rendőr vagy kpmes akár rendkívüli műszakira lehet kötelezni, az meg nem két fillér
1#
Hát, igen máglyán kellene elégetni a sok Suzukist, meg Honda Civikest. Már azért is büntetnék, ha valaki ilyen autót egyáltalán megvesz magának.
Nekem is suzukim van, és igen, néha van kipufogón lyuk, de az a rozsda miatt van, aztán nem győzőm kihegeszteni.
Neked nem hangos az autód, csak a gagyi xenonod miatt kifolyatod másnak a szemét. Amúgy meg mit zavar az, hogy másnak hangos az autója, magasról lesz*arom.
Azért zavar, mert főút mellett lakom és elég kellemetlen hallgatni a nap minden szakában a sok tunningautós hülyegyereket.
Amúgy nekem is Suzukim van (5 éves Ignis), de semmi gond nincs a zajszintjével!
Szerintem az idegesítőbb hogy egyesek roncs autóikkal úgy furikáznak éveket hogy a szétrohadt kipufogót leszerelik...
Nekünk is lyukad a kipufogó rendszeresen. De 2 hétnél tovább nem húztuk sose a javítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!