Robogó vásárlás milyet, hol, mennyiért?
Megfordult bennem, hogy vennék egy robogót eddig még soha nem motoroztam, 18 éves vagyok van Bkat. jogosítványom.
Suliba járni ide oda gondoltam, de nem tudom mennyibe kerülne például fenntartani, mennyit kell bele tankolni, és milyen biztosítást kell rá kötni?
Esetleg mutathatnátok szóba jöhető modelleket köszönöm a segítséget!
A rá fordítható keret kérdés, mert elég tág árkategóriában vannak robogók. Egyébként ha nem motorozni, hanem csak közlekedni kell akkor jó a robogó, de ha a motorozás élménye is érdekel akkor én is váltósat ajánlanék. amúgy egy robogó 2-3 liter körül eszik. Egy Simson sem eszik 3 liternél többet. Ez az egy váltós motor amiről van tapasztalatom, de persze vannak újabbak is.
Ezeknek a fogyasztását nem tudom, de erősebbek mint egy robogó vagy Simson és már 120ezer forint körül lehet kapni, sőt DT-t olcsóbban is és ezek is 50-es gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!