ÚJÁÉPÍTŐK KB MENNYIÉRT VESZNEK EGY ÚJ BLOKKOT?
Figyelt kérdés
A műsorban látam hogy felújítottak egy autót(már nem emlékszem mit)és vettek bele új blokkot mint mindegyikbe szoktak.egy gyönyörű v8 ast.lyen blokkot lehet európában venni valahol?És kábé mennyi az ára?Gondolom több millió2012. szept. 10. 17:58
1/3 anonim válasza:
Nekik oda adják olcsón vagy ingyen szerintem. Hatalmas reklám pl az Edelbrocknak (mondhattam volna mást is) amikor agyon sztárolják őket, hogy milyen fain ez a motor, így-úgy-amúgy. Ez olyan mint amikor a Tescoban ingyen adnak joghurtot ilyen kis pultoknál, hogy kóstold meg milyen jó. Aztán majd úgy is veszel, ha ízlett. Kb. ugyan ez csak nagyban.
2/3 A kérdező kommentje:
értem
2012. szept. 11. 18:15
3/3 anonim válasza:
Igen európában is kapni ilyen V8 V6 V12..... motrokat, hát nah, elég borsos az áruk, de használtan nem gáz vedd figyelembe pl ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!