Mi lesz ha egy liter benzines folttisztitót öntök a félig levö tankba? Az összetétele 75% 80/100 as specbenzin és 20% aceton
Azt nem írtad, mekkora a tank űrtartalma, mert nem mindegy, hogy egy fűnyíró 2 literes tankja van-e félig vagy egy W123-as 100 literese :-)
Egyébként ha nagy mennyiségben kerül a motorba, akkor valószínűleg kopogni fog a motor, mert amennyire tudom, a folttisztításra használt benzin oktánszáma alacsony, így a keverék oktánszámát is lejjebb viszi.
nem üzemanyaghiányról áll fent csak kisérletnek szántam, nem tudom hogy kopogna é a motor töle mivel elég alacsony a lobbanás pontja 23 celsiusfok.
40 literes a tank, 1.6 os 16 szelepes elektronikusan gyujtásvezérelt motorról van szó..
ha egy autóba 500:1-hez arányban van benzin és aceton, az növeli az autó fogyasztását. ezt a discoveryn láttam, a mítoszírtókban. valahogy úgy volt hogy aceton nélkül 25 mérföldet tett meg az autó, utána 500:1-es arányban benzin-aceton üzemanyaggal csak 24,5 mérföldet tett meg.
az acetontól nem lesz jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!